Opera på bio

Opera live på bio!

Genom Folkets Hus och Parker har du möjlighet att se opera från Metropolitan Opera i New York, Kungliga Operan i Stockholm och GöteborgsOperan. Live till din biostol från de stora scenerna i operahusen. Perfekt ljud och fantastisk bild förflyttar dig till den magiska stämningen i salongen. Du hör viskningar, applåder och skratt från publiken i New York, Stockholm och Göteborg. Du ser operastjärnornas ansiktsutryck, dirigentens taktpinne och orkesterns ansträngningar. Välkommen till en upplevelse du sent kommer glömma!

Metropolitan 2014-2015

I menyn till vänster kan du bland annat läsa om föreställningarna för Metropolitansäsongen live på bio 2014-2015 samt 2015-2016. Livesändningarna från Met textas på svenska.

Få våra senaste operanyheter till din mail: Prenumerera på Operanytt

Gilla Live på bio på Facebook: facebook.com/livepabio

Metropolitan 2015-2016

Nu har vi datum och titlar klara för nästa säsong! Metropolitan 10-års-jubilerar med sina livesändningar och har med Nina Stemme i två föreställningar och Peter Mattei i en. Säsongen startar den 3 oktober med Verdis klassiker Trubaduren, med Anna Netrebko som Leonora. Biljetterna kommer att släppas den 25 maj.

Biljettförsäljning

Varje ort handhar sin biljettförsäljning på egen hand. Det kan vara antingen via sin hemsida, någon av de vanliga bokningssajterna eller via kassa, telefon och e-post. Mer information om biograferna finns under respektive föreställning.